Powerbank Baseus Bipow Pro 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 22.5W (violetinė)

Gamintojas: Baseus
Prekės kodas: PPBD040305
Prieinamumas: Laikinai Neturime
34.70€
Be mokesčių: 28.68€
Powerbank Baseus Bipow Pro 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 22,5W (violetinė)

Greitai ir saugiai įkraukite įrenginius, kad ir kur būtumėte! Išbandykite „Baseus Bipow Pro“ su 20 000 mAh talpa ir mėgaukitės didele galia šiame kompaktiškame įrenginyje. Powerbank dizainas leidžia nešiotis jį visada su savimi – lengvas svoris ir mažas dydis leidžia susidėti įrenginį į krepšį ar kuprinę. Ir tai dar ne viskas! Produktas yra suderinamas su tarptautiniais oro transporto standartais, todėl jį galite pasiimti su savimi beveik bet kur.

Apgalvotas dizainas

Dėl kompaktiško dizaino ir nedidelio svorio maitinimo bloką galėsite turėti su savimi beveik bet kur. Prietaisas yra pakankamai mažas, kad jį būtų galima lengvai įdėti į rankinę ar kuprinę. Jo korpusas išsiskiria malonia liesti tekstūra ir stilinga apdaila. Gaminyje yra lengvai įskaitomas LED ekranas, kuris realiu laiku rodo esamą baterijos lygį.

Greitas įkrovimas

Powerbank palaiko kelis greito įkrovimo protokolus. Jis suderinamas su SCP, QC ir AFC, be kita ko. Powerbank įkraunama esant 22,5 W galiai, o tai reiškia, kad jūsų įranga bus įkraunama akimirksniu. Jis palaiko 20 W PD greitąjį Apple 8-13 įkrovimą, bet kaip su pačiu maitinimo bloku? Visiškai įkrauti 18 W užtrunka tik 6–7 valandas.

Didelė talpa

Įrenginys išsiskiria didele 20000mAh talpa, kuri leis savo įrangą maitinti net kelis kartus. Savo iPhone 13 galite įkrauti 4 kartus, o iPhone 8 – net 6,5 karto! „Mate 40“ galima įkrauti 3 kartus, o „iPhone 12“ – 5 kartus. Baseus Bipow Pro yra puikus pasirinkimas kelionėms!

Prijunkite kelis įrenginius vienu metu

Powerbank turi keletą lizdų, todėl vienu metu prie jo galite prijungti daugiau nei vieną įrenginį. Gaminys turi 2 USB išvesties prievadus ir 1 USB-C išvesties / įvesties prievadą. Ką tai reiškia praktiškai? Naudodami maitinimo bloką, galite, pavyzdžiui, maitinti planšetinį kompiuterį ir 2 išmaniuosius telefonus vienu metu – nebereikia laukti, kol bus įkrautas pirmasis įrenginys prieš prijungiant kitą!

Naudojimo saugumas

Aukščiausios klasės polimero-ličio baterija garantuoja ne tik greitą, bet ir saugų įkrovimą. „Baseus“ siūlo apsaugą nuo viršįtampio, viršsrovių, perkrovimo ir trumpojo jungimo, be kita ko. Powerbank taip pat turi NTC temperatūros jutiklius, kad būtų išvengta perkaitimo.

Svajonių kelionių draugas

Padarykite sau patikimą energijos šaltinį, kuris gali jus lydėti beveik visur. Baseus powerbank yra lengvas ir patogus – jo transportavimas nesukels jums problemų. Šį praktišką įrenginį galite atsinešti net į lėktuvą – jis atitinka visus būtinus reikalavimus. „Baseus“ suteikia galimybę patogiai įkrauti įrenginius, kur tik reikia.

Įskaitant
  • Powerbank
  • Kabelis
Prekės ženklas Baseus
vardas Powerbank Baseus Bipow Pro
Modelis PPBD040305
Spalva Violetinė
Talpa 20 000 mAh / 3,8 V / 76 Wh
Galia 22,5 W
Medžiaga ABS + PC
Baterijos Tipas Ličio polimero baterija
Svoris apytiksliai 340 g
Matmenys 126,7 × 75,4 × 32 mm
Nominali talpa 12 000 mAh (5V–3A)
Energijos efektyvumas ≤ 75 %
UBS-C įvestis 5V-3A; 9V-2A
USB-C išvestis 5V-3A; 9V-2,22A; 12V-1,5A
USB1/USB2 išvestis 4,5V-5A (SCP); 5V-4.5A (SCP) 5V-3A; 9V-2A; 12V-1,5A
Bendra išėjimo galia 5V-3A


Prekių atsiėmimas iš parduotuvių

Prekių atsiėmimas per 1 - 4 darbo dienas nuo užsakymo pateikimo datos (jeigu prekės yra vietiniame sandėlyje).

Prieš atvykstant, prašome sulaukti pranešimo apie užsakymo paruošimą.

Vilniaus parduotuvės adresas: Vytenio g. 20, LT-03229 Vilnius, Lietuva

Kauno parduotuvės adresas: Pramonės pr. 4D, LT-51329, Kaunas, Lietuva

Pristatymas Jūsų nurodytu adresu

Priekių pristatymas vykdomas per kurjerį Venipak ar į Omniva paštomatus. Priklausomai nuo prekės prieinamumo, užsakymai vykdomi 1 - 3 darbo dienas. Užsakymai pateikti iki 13h išsiunčiami tą pačią darbo dieną.

Pristatymas per kurjerių tarnybą (1-2d.d.) yra 4.90€, jeigu pirkinių krepšelio suma viršija 70€ - pristatymas nemokamas.

Pristatymo kaina į Venipak paštomatus (1-3d.d.) yra 2.90, jeigu pirkinių krepšelio suma viršija 50€ - pristatymas nemokamas.

Pristatymo kaina į Omniva paštomatus (1-3d.d.) yra 3.90, jeigu pirkinių krepšelio suma viršija 70€ - pristatymas nemokamas.

Pasirenkant apmokėjimo būdą pristatymo metu +2.00

Atlikti apmokėjimą už prekes pristatymo metu kurjeriui galite grynais arba banko kortele. Omniva paštomatuose apmokėjimas galimas tik banko kortele.


Prekių prieinamumo statusų paaiškinimas:

Parduotuvėje Vilniuje YRA – prekę turime parduotuvėje Vytenio g. 20, Vilniuje ir jas galima atsiimti/nusipirkti vietoje tą pačią dieną;

Parduotuvėje Kaune YRA – prekę turime parduotuvėje Pramonės pr. 4D, Kaune ir jas galima atsiimti/nusipirkti vietoje tą pačią dieną;

Centriniame sandėlyje YRA – prekę turime sandėlyje, pristatome per 1-2 darbo dienas, atsiimti vietoje galimybės nėra;

1-2 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per trumpą laiką – 1-2 darbo dienas;

2-3 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per trumpą laiką – 2-3 darbo dienas;

3-5 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per ilgesnį laikotarpį – 3-5 darbo dienas;

3-7 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per ilgesnį laikotarpį – 3-7 darbo dienas;

Laikinai Neturime – prekių vietoje neturime, tačiau galite užsisakyti pranešimą elektroniniu paštu, kai prekė bus sandėlyje.