Haylou X1 Neo Vezeték be klausos (fekete)

Gamintojas: Haylou
Prekės kodas: X1 Neo Black
Prieinamumas: Prekių pristatymas 4-6 d.d.
Planuojama gavimo data po užsakymo: 2024-10-11
17.00€
Be mokesčių: 14.05€

Kiekis

TSW Haylou X1 Neo ausinės

Ieškote universalių ausinių, kurios užtikrintų aukštos kokybės garsą ir gerai veiktų žaidimo metu? Rinkitės Haylou X1 Neo! Dinaminės 13 mm tvarkyklės leis mėgautis fantastišku garsu, o specialus žaidimų režimas garantuoja itin mažą delsą – tik apie 0,06 sekundės. Ausinės taip pat išsiskiria ilgu veikimo laiku ir stilingu, tačiau ergonomišku dizainu.

Aukščiausios klasės garsas

Patirkite, kaip gerai gali skambėti mėgstamos dainos. Ausinėse yra dinamiški 13 mm garsiakalbiai, kurie suteiks fantastišką garso kokybę, sodrias detales ir puikią harmoniją. Jie siūlo patobulintus, gilius žemuosius dažnius ir aiškius, ausiai malonius aukštus ir vidutinius dažnius. Taigi muzikos magiją galite atrasti iš naujo!

Bluetooth 5.3

Atsisveikinkite, kad praneštumėte apie kokybės problemas. Ausinėse naudojama pažangi Bluetooth 5.3 technologija, kuri užtikrina neįtikėtinai greitą ir stabilų ryšį, mažesnį delsą, mažesnes energijos sąnaudas ir didelį atsparumą trukdžiams. Be to, X1 Neo palaiko ir mono, ir stereo režimus. Taigi galite laisvai naudoti abi ausines vienu metu arba tik vieną!

Ilgas veikimo laikas

Klausykitės muzikos tiek ilgai, kiek norite. Dėl ilgai veikiančių baterijų ausinės vienu įkrovimu gali veikti iki 5 valandų. Be to, pridedamas dėklas leidžia pratęsti šį laiką iki maždaug 20 valandų. Tiek laiko pakanka pažiūrėti apie 3600 trumpų vaizdo įrašų, išklausyti apie 300 dainų ar pažiūrėti apie 10 filmų! Patogus ausinių įkrovimas yra įmanomas naudojant pridedamą USB-C laidą.

Rafinuota kiekviena smulkmena

Ausinės atrodo tikrai puikiai ir yra itin patogios. Jie fantastiškai telpa ausyse, o kiekviena sveria tik apie 3,87 g. Taigi galite mėgautis savo svajonių komfortu – net ir ilgai naudodami. X1 Neo taip pat pasižymi IPX4 atsparumu vandeniui – prakaitas ir lietus jiems nekelia grėsmės. Negana to, ausinių dėklas išsiskiria stilinga mamine tekstūra ir permatomu dangteliu.

Kažkas ypatingo žaidėjams

Gamintojas taip pat yra paruošęs kažką ypatingo žaidimų entuziastams. Tiesiog paspauskite ir palaikykite bet kurių ausinių jutiklinį skydelį, kad perjungtumėte į specialų žaidimų režimą, kuris užtikrina itin mažą delsą – apie 0,06 sekundės. Dėl to X1 Neo puikiai tinka net dinamiškiausiam žaidimui. Neleisk savo varžovui nustebinti ir laimėk dar vieną puikią pergalę!

Patogus jutiklinis valdymas

Mėgaukitės patogiu ausinių valdymu – su Haylou viskas, ko jums reikia, yra po ranka! X1 Neo aprūpinti patogiais naudoti jutikliniais skydeliais, kurie, be kita ko, leis greitai pristabdyti arba atnaujinti atkūrimą, atsiliepti į skambutį arba atmesti skambutį, padėti ragelį, perjungti dainą ir įjungti žaidimų režimą. Nebereikia kaskart ieškoti savo išmaniojo telefono!

Dėžėje
  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • Įkrovimo laidas (USB-C)
  • Vartotojo vadovas
Specifikacija
Prekės ženklas Haylou
vardas Haylou X1 Neo
Modelis X1 Neo
Spalva Juoda
Bluetooth 5.3
diapazonas Iki 10m
Bluetooth profiliai SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Vairuotojas 13 mm
Ausinių įkrovimo laikas apytiksliai 1,5 val
Veikimo laikas apytiksliai 5h (apie 20h su dėklu)
Baterijos Tipas Ličio polimeras
Ausinių baterijos talpa 30 mAh
Korpuso baterijos talpa 310 mAh
Vienos ausinės svoris 3,87g


Prekių atsiėmimas iš parduotuvių

Prekių atsiėmimas per 1 - 4 darbo dienas nuo užsakymo pateikimo datos (jeigu prekės yra vietiniame sandėlyje).

Prieš atvykstant, prašome sulaukti pranešimo apie užsakymo paruošimą.

Vilniaus parduotuvės adresas: Vytenio g. 20, LT-03229 Vilnius, Lietuva

Kauno parduotuvės adresas: Pramonės pr. 4D, LT-51329, Kaunas, Lietuva

Pristatymas Jūsų nurodytu adresu

Priekių pristatymas vykdomas per kurjerį Venipak ar į Omniva paštomatus. Priklausomai nuo prekės prieinamumo, užsakymai vykdomi 1 - 3 darbo dienas. Užsakymai pateikti iki 13h išsiunčiami tą pačią darbo dieną.

Pristatymas per kurjerių tarnybą (1-2d.d.) yra 4.90€, jeigu pirkinių krepšelio suma viršija 70€ - pristatymas nemokamas.

Pristatymo kaina į Venipak paštomatus (1-3d.d.) yra 2.90, jeigu pirkinių krepšelio suma viršija 50€ - pristatymas nemokamas.

Pristatymo kaina į Omniva paštomatus (1-3d.d.) yra 3.90, jeigu pirkinių krepšelio suma viršija 70€ - pristatymas nemokamas.

Pasirenkant apmokėjimo būdą pristatymo metu +2.00

Atlikti apmokėjimą už prekes pristatymo metu kurjeriui galite grynais arba banko kortele. Omniva paštomatuose apmokėjimas galimas tik banko kortele.


Prekių prieinamumo statusų paaiškinimas:

Parduotuvėje Vilniuje YRA – prekę turime parduotuvėje Vytenio g. 20, Vilniuje ir jas galima atsiimti/nusipirkti vietoje tą pačią dieną;

Parduotuvėje Kaune YRA – prekę turime parduotuvėje Pramonės pr. 4D, Kaune ir jas galima atsiimti/nusipirkti vietoje tą pačią dieną;

Centriniame sandėlyje YRA – prekę turime sandėlyje, pristatome per 1-2 darbo dienas, atsiimti vietoje galimybės nėra;

1-2 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per trumpą laiką – 1-2 darbo dienas;

2-3 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per trumpą laiką – 2-3 darbo dienas;

3-5 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per ilgesnį laikotarpį – 3-5 darbo dienas;

3-7 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per ilgesnį laikotarpį – 3-7 darbo dienas;

Laikinai Neturime – prekių vietoje neturime, tačiau galite užsisakyti pranešimą elektroniniu paštu, kai prekė bus sandėlyje.