Ausinės TWS Acefast T9, Bluetooth 5.3, IPX4 (obsidian black)

Gamintojas: Acefast
Prekės kodas: 061085
Prieinamumas: Prekių pristatymas 4-6 d.d.
Planuojama gavimo data po užsakymo: 2024-09-24
37.80€
Be mokesčių: 31.24€

Kiekis

TWS Acefast T9 ausinės, Bluetooth 5.3, IPX4 (juoda)

Pasinerkite į mėgstamas melodijas, kad ir kur būtumėte! TWS Acefast T9 ausinės garantuoja puikią garso kokybę, nesvarbu, ar klausotės muzikos, podcast'ų ar kalbate telefonu. Dėl naujausios Bluetooth 5.3 versijos jie siūlo patikimą ryšį su jūsų įrenginiu, o jų veikimo laikas su įkrovimo dėklu siekia iki 30 valandų. Jie taip pat turi IPX4 atsparumo vandeniui sertifikatą, todėl puikiai tinka treniruotėms ir lauko veiklai.

Garsas, kuris atgaivina jūsų muziką

Su Acefast T9 patirsite garsą, kuris įtrauks jus į muzikinį pasaulį! Ausinėse yra 9 milimetrų dinaminiai garsiakalbiai, dėl kurių atkuriamas garsas yra ypač aiškus, o žemieji dažniai stiprūs ir patrauklūs, todėl garso potyriai, kurių nusipelnėte. Kiekviena nata, kiekviena muzikinė detalė yra tiksliai atkurta, todėl muzika tampa tikra pojūčių švente.

Skambinkite kur tik norite

Dabar galite laisvai skambinti bet kur! Dėl integruotų mikrofonų su išmaniąja triukšmo slopinimo technologija jūsų telefono skambučiai tampa aiškūs net ir triukšmingoje aplinkoje. Perpildytas prekybos centras, triukšminga traukinių stotis ar miesto šurmulys – niekas nebetrukdys jūsų pokalbiui!

Muzika dienai – iki 30 valandų naudojimo

Pasiruošę muzikiniam maratonui? Ausinės leis mėgautis mėgstamos muzikos garsais iki 6,5 valandos vienu įkrovimu. Ir tai dar ne viskas! Kartu su įkrovimo dėklu Acefast T9 siūlo nuostabų 30 valandų nepertraukiamą atkūrimą. Tiek laiko pakanka, kad be vargo išgyventumėte net ilgiausią dieną su mėgstamu garso takeliu ausyse. Be to, vos po 10 minučių įkrovimo galite juos naudoti dar 2 valandas.

Greitas ir stabilus ryšys

Nesvarbu, ar naudojate išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar nešiojamąjį kompiuterį, „Acefast T9“ užtikrins sklandų ir sklandų ryšį. Su naujausia Bluetooth 5.3 versija esate užtikrinti, kad ryšys su jūsų įrenginiu bus ne tik stabilus, bet ir žaibiškas. Be to, ausinės yra suderinamos su daugybe įrenginių, o tai reiškia, kad galite jas susieti su bet kuriuo Bluetooth įrenginiu.

Tik keli prisilietimai

Atraskite, kaip lengva ir patogu valdyti muziką! Įrengti intuityvūs jutikliniai skydeliai, todėl galėsite lengvai pasiekti svarbiausias funkcijas. Neišimdami išmaniojo telefono iš kišenės galite reguliuoti garsumą, pristabdyti dainas, atsiliepti į telefono skambučius ir juos baigti ir dar daugiau. Pažiūrėkite patys, kaip tai lengva!

Sukurta jūsų patogumui

Acefast T9 – tai ausinės, kuriose išskirtinis patogumas derinamas su patikimumu. Dėl neįtikėtinai lengvo dizaino galite nešioti kelias valandas nejausdami nuovargio. Ausinės taip pat turi IPX4 atsparumo vandeniui sertifikatą, o tai reiškia, kad jos yra atsparios drėgmei ir nedideliems purslams. Taigi jums nereikės jaudintis dėl jų sugadinimo, kai klausotės muzikos treniruodamiesi, bėgiodami ar lietingu oru!

Įskaitant
  • ausines
  • įkrovimo dėklas
  • silikoninis dėklas
  • silikoninis dirželis
  • keičiamos guminės juostos (XS / S / M / L) x4
  • USB-C į USB-A laidas
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Acefast
Modelis T9
Spalva Juoda
Bluetooth versija 5.3
diapazonas Iki 10 m
Lustų rinkinys BES2600IHC
Keitikliai 9 mm
Dažnio atsakas 20Hz-20kHz
Garso kodekai SBC/AAC
Įkrovimo dėklo akumuliatoriaus talpa 480 mAh
Ausinių baterijos talpa 40 mAh
Veikimo laikas Muzikos atkūrimas: 6,5 val., skambučiai: 4 val., su įkrovimo dėklu: iki 30 val.
Ausinių įkrovimo laikas apie 1 val
Įkrovimo dėklo įkrovimo laikas apie 2h
Įkrovimo sąsaja USB-C
Vandens pasipriešinimas IPX4
Svoris 43 g


Prekių atsiėmimas iš parduotuvių

Prekių atsiėmimas per 1 - 4 darbo dienas nuo užsakymo pateikimo datos (jeigu prekės yra vietiniame sandėlyje).

Prieš atvykstant, prašome sulaukti pranešimo apie užsakymo paruošimą.

Vilniaus parduotuvės adresas: Vytenio g. 20, LT-03229 Vilnius, Lietuva

Kauno parduotuvės adresas: Pramonės pr. 4D, LT-51329, Kaunas, Lietuva

Pristatymas Jūsų nurodytu adresu

Priekių pristatymas vykdomas per kurjerį Venipak ar į Omniva paštomatus. Priklausomai nuo prekės prieinamumo, užsakymai vykdomi 1 - 3 darbo dienas. Užsakymai pateikti iki 13h išsiunčiami tą pačią darbo dieną.

Pristatymas per kurjerių tarnybą (1-2d.d.) yra 4.90€, jeigu pirkinių krepšelio suma viršija 70€ - pristatymas nemokamas.

Pristatymo kaina į Venipak paštomatus (1-3d.d.) yra 2.90, jeigu pirkinių krepšelio suma viršija 50€ - pristatymas nemokamas.

Pristatymo kaina į Omniva paštomatus (1-3d.d.) yra 3.90, jeigu pirkinių krepšelio suma viršija 70€ - pristatymas nemokamas.

Pasirenkant apmokėjimo būdą pristatymo metu +2.00

Atlikti apmokėjimą už prekes pristatymo metu kurjeriui galite grynais arba banko kortele. Omniva paštomatuose apmokėjimas galimas tik banko kortele.


Prekių prieinamumo statusų paaiškinimas:

Parduotuvėje Vilniuje YRA – prekę turime parduotuvėje Vytenio g. 20, Vilniuje ir jas galima atsiimti/nusipirkti vietoje tą pačią dieną;

Parduotuvėje Kaune YRA – prekę turime parduotuvėje Pramonės pr. 4D, Kaune ir jas galima atsiimti/nusipirkti vietoje tą pačią dieną;

Centriniame sandėlyje YRA – prekę turime sandėlyje, pristatome per 1-2 darbo dienas, atsiimti vietoje galimybės nėra;

1-2 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per trumpą laiką – 1-2 darbo dienas;

2-3 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per trumpą laiką – 2-3 darbo dienas;

3-5 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per ilgesnį laikotarpį – 3-5 darbo dienas;

3-7 darbo dienos – prekių vietoje neturime, tačiau jos pristatomos per ilgesnį laikotarpį – 3-7 darbo dienas;

Laikinai Neturime – prekių vietoje neturime, tačiau galite užsisakyti pranešimą elektroniniu paštu, kai prekė bus sandėlyje.